top of page
wijnen-huufdveugel-box.png

Negen Gentse ondernemers zetten schouders onder Vaderdag-mand

Het Laatste Nieuws

03/06/2020

Onder het motto ‘samen sterk’ staken negen Gentse zelfstandigen de koppen bij elkaar. Ze kwamen op het idee om een mand samen te stellen voor Vaderdag, gevuld met producten van de verschillende ondernemers. Het resultaat: een geschenkmand met de toepasselijke naam ‘Gent in eu mande’.

Vertrokken vanuit het idee dat nieuws niet altijd negatief hoeft te zijn, sloegen negen Gentse zelfstandigen de handen in elkaar. Elk van hen haalt een product uit eigen winkel om de Gentse mand aan te vullen: kousen van Madame She/She, bier van Clochard de luxe, Limoncello van het Tolhuisje, salsa van Rascal, geroosterde paprika van Puro, een theedoek van mmmMar, gemberkoekjes van Bakkerij Okoro, kombucha van Ferm en een fles Huufdveugel-wijn van La Vinoteca.

© Jill Dhondt - Veerle De Loose van bakkerij Okoro, Jürgen De Rycke van Puro-import, Philippe Bockstael van Huufdveugel, Sandra Vanlancker en Zimri Vanhooren van clochard de luxe, Brecht van de walle van puro, Marjorie Meul van Madame She She en Pieterjan Rubbin van Tolhuisje.

Negen Gentse ondernemers zetten schouders onder Vaderdag-mand

“Het is een sterk staaltje teamwork geweest”, zegt Brecht Van de Walle van Puro. “Elke ondernemer heeft een steentje bijgedragen, van het ontwerpen en samenstellen van de mand tot het maken van de website. Het toont aan dat ook in moeilijke tijden ‘samen sterk’ de juiste ingesteldheid is.” De ondernemers stelden de mand samen voor Vaderdag, maar gezien de goede samenwerking ziet het ernaar uit dat er ook manden voor andere gelegenheden zullen komen.

De Vaderdag-mand is te koop voor 49,95 euro via de website.

bottom of page